PRIVACYVERKLARING

 
PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Bij Ravensbergen Design hechten we veel waarde aan jouw privacy en zorgen we ervoor dat jouw persoonsgegevens op een veilige en vertrouwelijke manier worden verwerkt. In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we verwerken, waarom we dit doen en welke rechten je hebt.

WANNEER VERWERKEN WIJ JOUW PERSOONSGEGEVENS?

We verwerken jouw persoonsgegevens met als doel je te kunnen assisteren bij vragen of problemen die je hebt. We staan klaar om je verder te helpen als je ergens tegenaan loopt of als je een vraag voor ons hebt. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of door een formulier in te vullen op onze website. Bovendien kan het voorkomen dat we jouw gegevens verkrijgen via derden in verband met onze dienstverlening. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, slaan we een aantal van jouw gegevens op. Op deze manier kunnen we je herkennen en bij het volgende contactmoment de voorgaande gesprekken terugvinden.

Indien je vragen voor ons hebt, slaan we de volgende gegevens van je op:

– Jouw volledige naam
– Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
– Jouw e-mailadres
– Telefoonnummer
– Jouw bericht aan ons

OM OFFERTES OP TE STELLEN EN NAAR JE TE VERSTUREN

Voordat we aan de slag gaan, kunnen we je een offerte sturen, deze is tevens beschikbaar op onze website. Hiervoor slaan we de volgende gegevens van je op:

– Jouw N.A.W. gegevens
– Jouw e-mailadres
– Telefoonnummer
– Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
– Kamer van Koophandelnummer (indien van toepassing)

BEWARING VAN GEGEVENS

We bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld. Jouw gegevens worden beveiligd en vertrouwelijk behandeld.

DELEN MET DERDEN

We delen jouw persoonsgegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

JE RECHTEN

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens en heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid. Neem hiervoor contact met ons op.

VRAGEN?

Als je vragen hebt over onze privacyverklaring of over de verwerking van jouw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via: Info@ravensbergendesign.com

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 8-8-23 We kunnen deze verklaring periodiek wijzigen, dus controleer regelmatig of er updates zijn.