Interieur Visualisatie

v.a. 

€350

/ excl. BTW

3 Renders van een 3D interieur ontwerp. Je hebt volledige controle over de belichting, positionering, lichtinval, textuur, dagdeel en omgeving. Het toevoegen van extra assets zoals planten, kopjes, tijdschriften enzovoort is ook mogelijk.

Product Render

v.a. 

€175

/ excl. BTW

Een product visualisatie voor het vertalen van een ontwerpvisie of als marketing materiaal. De achtergrond is een RAL of RGB kleur naar keuze. Het is mogelijk de scene te stylen met enkele accessoires zoals een plant of boeken. In dit pakket zitten 4 renders.

3D Ontwerp

€45

/ per uur. excl. BTW

Laat een 3D model maken van uw huis, inrichting of meubilair in elk bestandsformaat. Wij zorgen ervoor dat het model structureel klopt. Dit kan aan de hand van een bouwtekening, afbeelding of schets.

Hoe gaan we te werk?

01.

Contact

Bij het eerste contact nemen we de grote lijnen van het project door en berekenen we de haalbaarheid van het project. Dit kan telefonisch of via een E-mail. Wij stellen u daarna een paar korte vragen zodat we weten hoe wij uw 3D model moeten vormgeven. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw eisen en wensen. Eventueel extra beeldmateriaal kunt u altijd doorgeven, hoe completer het beeld, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

02.

Hoe gaan we te werk?

U stuurt uw 3D bestanden op via Wetransfer.com met een heldere beschrijving van de eisen en wensen omtrent de belichting, sfeer en positionering van de scène. In Sketchup is het mogelijk het dagdeel en de camerapositie (scènes) zelf in te stellen, als u daarvoor kiest nemen wij deze informatie direct over vanuit de tekening. Extra beeldmateriaal is wenselijk, zo krijgen we een compleet beeld van de look and feel. Na betaling gaan wij voor u aan de slag. Het is mogelijk dat er na ontvangst nog contact met u word opgenomen mochten er dingen niet duidelijk zijn.

03.

Revisieronde

Vervolgens worden er proef renders gemaakt, deze kunt u 3 dagen na de projectoverdracht verwachten. Hier kunt u eventuele aanpassingen doorgeven. Hierna sturen wij u de uiteindelijke renders.

04.

Hoe gaan we te werk?

Wij leveren de bestanden aan in het gekozen bestandsformaat. U krijgt 1 1 revisieronde voor alle afbeeldingen om nog laatste aanpassingen door te geven, extra revisierondes kosten €50 per ronde. Als alles naar wens is kunt nu uw renders gebruiken voor uw marketing campagne, website of social media.

Veel gestelde vragen

Alle renders worden standaard in 4K UHD resolutie aangeleverd (3840x2160px) tenzij anders word aangegeven.

Het is mogelijk de renders in 8K (7680x4320px) te laten ontwikkelen voor een extra 20% van de totaalprijs. Worden de renders uitgeprint of vergroot? Laat dit ons weten, zo kunnen wij de nodige aanpassingen maken. Hier zijn mogelijk kosten aan verbonden.

Heeft u zelf texturen toegevoegd? Dan voegen wij daar alleen een oppervlakte textuur aan toe, de textuurkleur/patroon blijft hetzelfde. Soms kiezen wij ervoor een textuur te vervangen met een textuur die realistischer is, wij proberen daarbij zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke textuur te blijven. Zo behouden wij een realistisch resultaat. Eventuele lampen/ledstrips moeten van te voren worden aangegeven alsook de lichtsterkte en kleur.

Eventuele lampen/ledstrips die aan staan moeten van te voren worden aangegeven alsook de lichtsterkte en kleur in Klevin. Deze worden verwerkt in de uiteindelijke render.

Interieur Visualisatie

Product Render / 3D Ontwerp

Een project plaatsen?

Dat kan gemakkelijk door een offerte aan te vragen via onze contactpagina. U kunt natuurlijk ook  telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.