Over ons

Welkom bij Ravensbergen Design

Welkom bij Ravenbergen Design! Uw expert in 3D ontwerp. Wij creëren meeslepende visualisaties en renders voor meubel- en interieurprojecten, en bieden ook uitgebreide diensten zoals 3D modellering, visualisaties en interieurontwerp, om uw creatieve visies tot leven te brengen.

Wie zijn wij?

Bij Ravensbergen Design zijn wij gespecialiseerd in het creëren van prachtige renders met een gelikte en luxe uitstraling. Omdat wij ervaring hebben in de meubelbranche hebben wij een diepgaand begrip van ambacht en vakmanschap, wat ons helpt structureel kloppende visualisaties te maken die de essentie van uw meubel- en interieurprojecten vastleggen. Wij zijn gepassioneerd over het vertalen van uw visies naar adembenemende 3D beelden die uw klanten en publiek zullen inspireren

Onze missie

We gaan verder dan alleen het creëren van 3D renders. We bieden ook ondersteuning bij ontwerpprojecten door een deel van het werk over te nemen. We bieden men een laagdrempelige manier aan om hun extra 3D werk uit te laten besteden. Met onze expertise en ervaring kunnen we uw team aanvullen en uw projecten efficiënt en effectief ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Wij streven ernaar om uw samenwerking met ons naadloos en waardevol te maken, terwijl we samen streven naar het behalen van de beste resultaten voor uw ontwerpprojecten.

Onze diensten

Hoe gaan we te werk?

01.

Contact

Bij het eerste contact nemen we de grote lijnen van het project door en berekenen we de haalbaarheid van het project. Dit kan telefonisch of via een E-mail.

02.

Projectoverdracht

Wij stellen u een paar korte vragen zodat we weten hoe wij uw 3D model moeten vormgeven. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw eisen en wensen. Eventueel extra beeldmateriaal kunt u altijd doorgeven, hoe completer het beeld, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

03.

Offerte

Vervolgens wordt op basis van deze informatie een offerte opgesteld en wordt er aangegeven wanneer wij de bestanden aanleveren.

04.

Projectontwikkeling

Wij gaan aan de slag met uw project. Als wij tussentijds nog vragen hebben kan het zijn dat wij contact met u opnemen.

05.

First visuals & Revisieronde

Wij sturen u de eerste versie van de bestanden om door u beoordeeld te worden. U kunt eventuele aanpassingen doorgeven zodat het helemaal stroomlijnt met uw ontwerpvisie.

06.

Oplevering

Wij leveren de bestanden aan in het gekozen bestandsformaat. U kunt nu uw bestanden gebruiken voor uw marketing campange, website of social media. Ook vragen wij u hoe u het proces heeft ervaren zodat wij eventuele verbeteringen kunnen aanbrengen.

Waarom kiezen voor Ravensbergen Design?

Waarom met ons samenwerken? Alhoewel onze renders voor zichzelf spreken zijn hier nog enkele redenen.

Onze ontwerpen stralen een kenmerkende elegante, minimalistische stijl uit. Met oog voor detail en uiterste precisie zorgen wij ervoor dat elk ontwerp tot in de kleinste details wordt uitgewerkt. Bij ons kan je op een gemakkelijke manier je ontwerpen laten uitbesteden, met een laagdrempelige aanpak die gericht is op jouw wensen en behoeften.

Met jarenlange ervaring in de 3D-ontwerpwereld en een passie voor interieur- en productontwerp, zijn we bekwaam en goed uitgerust om aan jouw project te werken.

We streven er altijd naar om unieke, op maat gemaakte ontwerpen te creëren die de persoonlijkheid en stijl van onze klanten weerspiegelen. Geen standaardoplossingen, maar creatieve en originele ontwerpen die indruk maken.

We hechten veel waarde aan open communicatie en samenwerking met onze klanten. Jouw input en wensen zijn belangrijk voor ons, en we zullen nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.

We maken gebruik van de nieuwste 3D-ontwerp- en renderingstechnieken om realistische en hoogwaardige visualisaties te creëren. Hierdoor krijg je een gedetailleerd beeld van hoe jouw interieur of product eruit zal zien.

Ons uiteindelijke doel is om jou als klant tevreden te stellen en jouw visie werkelijkheid te maken. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat en een positieve ervaring hebt met onze diensten.

Start een project met ons

Neem contact met ons op en maak van je ontwerp een visueel meesterwerk.